Джонні Мнемонік
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
5 697
2
+2424

Опис Джонні Мнемонік

Культовий фантастичний бойовик у стилі кібер-панку про гангстерських кур’єрів майбутнього, які замість заборонених речовин займаються транспортуванням таємної інформації. 

Події розгортаються у наскрізь кібернетизованому майбутньому, де найцінніший товар - інформація, що доставляється кур'єрами в самому надійному місці – у їх власному мозку. Для того, щоб досягти успіху в цьому бізнесі, Джонні «стер» спогади дитинства і розширив пам'ять надсучасних комп'ютерних пристосувань. Але і цього виявилось недостатньо для інформації, яку йому необхідно доставити цього разу. Якщо її вчасно не вивантажити, то Джоні загине. Ставки великі, а інформацію з голови бажає отримати лідер безжальної банди якудза...

Фільм «Джонні Мнемонік» (1995) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам якісної олдскульної фантастики.

Дивитися Джонні Мнемонік онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #2 Pakosti Троянці 30 жовтня 2023 08:55
    Кіано злився в матриці з дельфіном? Важко зрозуміти логіку і мотивацію дівчини, спочатку нею рухала нажива, а потім добро, ладн пох може вона й не така зла була, з пастиря можна тільки сміятись, серійний вбивця який вискакує перед автівкою, та постійно бормочить щось про Ісуса, а в основному фільм імба.
    0
  2. rititic
    #1 rititic Троянці 27 вересня 2022 12:44
    Це культове кіно! Я на касеті до дир задивився, і оце в перше на рідній мові. Дякую!
    +5
Авторизація