Гострі предмети
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.1
20 744
2
+3842

Опис Гострі предмети

Захоплююча та атмосферна суміш кримінального детектива та психологічного трилера про журналістку, що проводить власне розслідування серії загадкових вбивств. 

За сюжетом, талановита журналіст-розслідувач Камілла Прікер за завданням редакції повертається в рідне провінційне містечко Вінд-Геп в штаті Міссурі. Схоже, що там орудує серійний вбивця, і головний редактор сподівається, що Камілла використовує своє знання міста та городян, щоб написати глибокий та всебічний матеріал про хід розслідування. Однак для Прікер подорож в Вінд-Геп є вкрай болісною. Занадто багато хворобливих спогадів, пов'язаних з її родиною і зі смертю її молодшої сестри Меріан. Найсильніше Каміллу лякає те, що їй знову доведеться мати справу зі своєю матір'ю, егоїстичною і неласкавій багатою спадкоємицею…

Серіал «Гострі предмети» (2018) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам кримінальних трилерів.

Дивитися Гострі предмети онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. eomimm
    #2 eomimm Троянці 23 травня 2023 21:31
    кому платити за озвучку?
    0
  2. Гість Ольга
    #1 Гість Ольга Рутульці 18 січня 2023 23:18
    Я читала книгу і вирішила подивитись екранізацію. Мушу визнати вона моторошніша від першоджерела. Хоча історія дійсно депресивна, та що там, вона НЕЗДОРОВА. Дивитись лише з сталевими нервами. Кінець - це просто жесть!
    +2
Авторизація