Одного разу в Америці
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.3
14 935
1
+2327

Опис Одного разу в Америці

Культова та легендарна кримінальна драма про молодих єврейських емігрантів, які сколотили у Нью-Йорку потужне гангстерське угрупування. Це епічна сага Серджіо Леоне, дія якої розтягнута на кілька десятиліть, є однією з найбільш продуманих кіноконструкцій в історії, в картині практично немає слабких місць, а кожна деталь знаходиться рівно в тому місці, де повинна.

В центрі сюжету - історія життя декількох нью-йоркських гангстерів, що охоплює більшу частину їхнього життя - з початку двадцятого століття і до середини шістдесятих. Історія про те, як друзі дитинства встали на шлях злочину, що неминуче призводить до трагедії…

Фільм «Якось в Америці» (1984) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам класики кримінальних драм.

Дивитися Одного разу в Америці онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. unicode
    #1 unicode Троянці 23 квітня 2024 09:57
    Даний фільм схожий на нецікавий міні ТБ-серіал, який пускають десь опівдні коли усі на роботі, а він йде лише на фоні у поодиноких домогосподарок що готують чи прибирають у домі.
    А конкретніше це набір слабопов'язаних між собою подій і сцен, де складно вловити не те що сюжет, а й взагалі простежити хоча б який логічний ланцюжок подій.
    P.S. щоб зрозуміти наскільки це творіння класичного кіно з оцінкою у 8,3 безглузде і затягнуте, тут є сцена де Ро́берт Де Ні́ро 1 хвилину розмішує чашку кави ...
    0
Авторизація