Медіум
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7
22 663
3
+1717

Опис Медіум

Знятий за мотивами життя цілком реальної людини – екстрасенса Еллісон Дюбуа серіал «Медіум» швидко захопив увагу та прихильність мільйонів глядачів по усьому світі. 

Головна героїня - звичайна жінка середнього віку з чоловіком і виводком дітей, працює в штаті місцевого окружного прокурора. У Еллісон спадковий дар - вона може спілкуватися з духами із потойбічного світу. Будучи відповідальною і небайдужої до чужої біди, Еллісон з усіх сил намагається домогтися справедливості для своїх клієнтів - як живих, так і мертвих…


Серіал «Медіум» (2005) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам нетривіальних детективних сюжетів.

Дивитися Медіум онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Аліса
    #2 Гість Аліса Рутульці 15 січня 2024 17:50
    Дуже класний серіал. Дивлюсь з захопленням кожну серію! Актори - просто супер! Патрісія Аркетт (Елісон) ідеально, як на мене, підходить на цю роль. Така ніжна, чуттєва і світла жінка, не представляю іншу актрису на її місці. А чоловік Елісон в цьому серіалі, Джейк Веббер (Джо) теж неперевершений в цьому образі. Ще сподобались Аріель і Бріджет (Аріель надзвичайно красива дівчинка, а Бріджет така кумедна і дуже талановита))). Всім рекомендую переглянути цей серіал!!! Дуже і дуже цікавий!!!)))
    0
  2. Mr_Gia
    #1 Mr_Gia Троянці 7 березня 2021 18:14
    Чудовий містичний серіал.
    +5
    1. Гість Ольга
      #0 Гість Ольга Рутульці 24 жовтня 2022 19:22
      і бонусом - приємне впізнавання молодих акторок: Дженніфер Лоренс, Елізабет Мосс...
      +1
Авторизація