Крамничні злодюжки / Сім'я крамничних злодіїв
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.9
5 542
0
+88

Опис Крамничні злодюжки / Сім'я крамничних злодіїв

Витончена і сильна драма від режисера Хірокадзу Корееда про маргінальну японську родину, що промишляє хто чим може, і не в останню чергу крадіжками в супермаркетах.

В центрі сюжету – історія родини Сібата, яка живе бідно, але на життя зовсім не скаржиться: за їх столом завжди мир та затишок, і навіть в дрібних невдачах вони бачать проблиски великого щастя. Батько підробляє на будівництві, мати - в хімчистці, старша дочка виступає за вітриною в піп-шоу, бабуся, головний годувальник сім'ї, отримує гроші від дітей покійного чоловіка. А коли фінансів не вистачає, завжди можна вкрасти їжі з найближчого супермаркету. Одного разу, повертаючись додому після успішної «справи», батько і син помічають маленьку дівчинку, що мерзне на вулиці. Сібата беруть її до себе, дають нове ім'я і приймають в сім'ю. Але коли дитину починають шукати, вся сім'я встає перед загрозою: з позиції влади те, що вони зробили, - викрадення, яке загрожує серйозним покаранням…

Фільм «Сім'я крамничних злодіїв» або ж «Магазинні злодюжки» (2018) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам добротних та якісних драм.

Дивитися Крамничні злодюжки / Сім'я крамничних злодіїв онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація