Як позбутися хлопця за 10 днів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
40 148
0
+4545

Опис Як позбутися хлопця за 10 днів

Яскрава, світла та іскрометна комедія про те, що кохання приходить тоді, коли найменше цього хочеш, а також про те, що любов - не розвага. 

За сюжетом, журналістка Енді Андерсон з популярного жіночого журналу отримує досить незвичайне редакційне завдання, яке до того ж треба зробити дуже швидко. Їй необхідно написати статтю, причому з перших рук, про те, що вигадують жінки для того, щоб розірвати стосунки з чоловіком, коли вони його більше не хочуть бачити поруч. На все про все у неї тільки 10 днів, через які матеріал повинен лежати на столі головного редактора. Енді необхідно знайти в натовпі випадкового хлопця, закохати в себе, а потім вчинити всі класичні викрутаси примхливої красуні. На біду Енді її вибір припав на молодого рекламного агента Бенджаміна Беррі, який сам якраз уклав зі своїм босом парі, що він сам зможе закохати в себе будб-яку дівчину за 10 днів…

Фільм «Як позбутися хлопця за 10 днів» (2003) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам романтичних комедій.

Дивитися Як позбутися хлопця за 10 днів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація