Зоряні війни: Війна клонів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.3
65 382
3
+8393

Опис Зоряні війни: Війна клонів

Найкращий з циклу анімаційних серіалів про епічне протистояння темної та світлої сторін Сили у далекій-далекій галактиці. «Війни Клонів» гідний продовжувач як нової, так і старої трилогії. 

Кожна епізод присвячується окремим зіткненням та протистоянням періоду Війни клонів, що фактично ознаменували падіння Республіки та стали передвісником утворення Імперії. Події беруть початок з того, що майстер-джедай Йода відправляється на секретну місію, мета якої укласти договір з королем системи Тойдарія. Але його корабель потрапляє в засідку графа Дуку. Йода та троє солдатів-клонів вступають в поєдинок з жахливою вбивцею Асажж Вентресс та її масивної армії дроїдів, щоб довести королю, що джедаї достатньо сильні, аби захистити короля та його народ від війни…

Мультсеріал «Зоряні Війни: Війни клонів» (2008) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам культової космічної саги.

Дивитися Зоряні війни: Війна клонів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #3 Pakosti Троянці 21 жовтня 2023 22:25
    Рарний мульт часів Помсти ситхів, тут і спогади про часи генерала Грівуса, до того як він перетворився в бляшанку, Секуру розкрили і майстра Лумінара Ордену джідаїв. Цікаво але часом душно від філлерів
    +2
  2. далека далека галактика
    #2 далека далека галактика Рутульці 12 лютого 2023 19:20
    Що можу сказати, нехай буде з вами сила мої юні падавани
    +4
  3. ser-polischuk
    #1 ser-polischuk Рутульці 11 вересня 2021 03:13
    мені подобається, як із москальської язики перекладають слово "орудіє"(гармата) на українську мову - "знаряддя", це шедевр гугєл перекладача.
    +11
Авторизація