Чужі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.3
27 471
3
+5963

Опис Чужі

Другий фільм фантастичного ешшн-жахастику «Чужий», який продовжує розкривати історію войовничої Елен Ріплі та її протистояння із кровожерливими космічними потворами – ксеноморфами. 

За сюжетом, з моменту трагічних подій на зорельоті «Ностромо» минає п'ятдесят сім років. Весь цей час рятівний модуль з єдиним вижившим членом екіпажу - Елен Ріплі дрейфував безкрайніми космічними просторами, доки не досяг однієї з космічних станцій. Ріплі змушена виправдовуватись перед керівництвом за знищення «Ностромо» та доводити, що інопланетне чудовисько – реальність. Елен вважають божевільною, аж доки таємничим чином не зникає ще одна космічна станція…

Фільм «Чужі» (1986) від режисера Джеймса Кемерона став справжньою класикою космічної фантастики, який буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам жанру.

Дивитися Чужі онлайн українською в HD
Director’s Cut
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Yuriy03
    #3 Yuriy03 Троянці 4 грудня 2022 13:04
    Про цей фільм нема шо говорити, це класика і мій найулюбленіший зі всіх фільмів всесвіту Чужих.
    Якщо перший це такий сай-фай хоррор, де Чужик вбиває членів екіпажу по одному, то цей фільм сай-фай хоррор бойовик з елітними космічними морпіхами, тому динаміки у фільмі у порівнянні з першим фільмом дофіга, як і дофіга чужиків.
    Кемерон таки Геній сиквелів, Чужі та Термінатор Судний день тому підтвердження (не треба сюди приплітати Термінатор Фатум, там він просто продюсер).

    Ріплі одна з найкращих "сильних" жінок у кіно, так само як Сара Коннор у Термінаторі. Це той випадок, коли жінки були дійсно крутезними і в голову не лізло про "сильну і незалежну", якими роблять в сучасному кіно жінок. Ми захоплювалися цими двома.

    9/10 і сьогодні цей фільм дивиться шикарно.
    +1
  2. Просто Я
    #2 Просто Я Рутульці 2 вересня 2022 18:34
    Круте кіно! Але є одне "але". На прикінці фільму ( СПОЙЛЕР! ) коли Ріплі відкрила люк, Матку викинуло у космос, все повітря з корабля мало б вийти назовні.
    -1
  3. Гість Анна
    #1 Гість Анна Рутульці 6 березня 2022 23:58
    Дуже надихає у важкі часи!!
    +4
Авторизація