Анатомія Грей
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
170 947
3
+5260

Опис Анатомія Грей

Шалено популярна медична драма про життя інтернів та лікарів клініки «Сіетл Грейс».


В центрі сюжету – історія молодої жінка-хірурга Мередіт Грей, дочки відомого лікаря Елліс Грей, а також інших лікарів та пацієнтів центральної лікарні Сіетлу. Головні герої закохуються і розлучаються, набувають і втрачають, долають себе і допомагають тим, хто їм дорогий. І незважаючи на все вони йдуть до своєї мрії стати лікарями.


Серіал «Анатомія Грей» (2005) гідний своєї уваги і усіх нагород. Це захоплююча історія боротьби з життєвими труднощами, яку буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам драми.

Дивитися Анатомія Грей онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Дарья
    #3 Гість Дарья Рутульці 16 грудня 2023 15:05
    Серіал неперевершений, але в останніх сезонах хотілося б менше дослідів, яких простий смертний не розуміє, а більше пацієнтів і лікування. Коли переглядаєш серіал з першої серії й до останньої, до навіть уявити не можеш, що пройшло стільки часу, змінилось стільки стажувальників, що навіть усіх імена і не згадаєш, а цей серіал захоплює велику аудиторію і тримає погляди глядачів прикутими до нових сезонів.
    Не хочу виділяти персонажів, але Шепард - красунчик, який пожертвував собою заради інших, в той момент здавалось, що померла дуже знайома людина і ти переживав стадії прийняття разом з Мередіт. Алекс - красунчик, який просто неймовірний у своїй роботі. Його лист до Мередіт та інших, це розрив серця, ця серія повна сліз та нарешті розставлених крапок. Хоча його дуже не вистачає. Він би давав потужні штурхани Мередіт, за те, що вона не відкривається іншим людям і не впускає їх у своє серце. Крістіна - будь ласка, поверніть мені її сарказм та танці. Це дуже сильний персонаж, який в якісь моменти ти просто ненавидів, але з часом ти почав розуміти її та вона стала вашою найкращою подругою.
    0
  2. Kostia
    #2 Kostia Троянці 16 квітня 2023 03:31
    Хоча головна героїня (та, хто виконує роль Мередіт) - жахлива як акторка в усіх відношеннях, але загалом серіал непоганий, затягує.
    -9
  3. Гість Марина
    #1 Гість Марина Рутульці 3 вересня 2022 13:28
    Прекрасний серіал, захоплюючий і розслаблюючий. Жаль що так мало сезонів перекладено.
    +13
Авторизація