Тіло як доказ
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
60 159
1
+1731

Опис Тіло як доказ

Симпатичний детективний серіал про талановиту жінку-лікаря, якій несподівано для самої себе довелося стати судмедекспертом. 

В центрі сюжету - історія матері-одиночки доктора Меган Хант, характер якої гостріше хірургічного скальпеля. Саме через своєрідність характеру, звичці говорити і робити, те що вона вважає за потрібне, Меган легше працювати з мертвими, ніж живими. З небіжчиками у неї явно більше розуміння. Доктор Хант була провідним нейрохірургом, але через трагічну автомобільну аварію її кар'єрі лікаря прийшов кінець. Але вона знайшла нове покликання і стала найкращим судмедекспертом, без якої неможливо розкрити жодного складного злочину…

Серіал «Тіло як доказ» (2011) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам детективів.

Дивитися Тіло як доказ онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Tiana
    #1 Гість Tiana Рутульці 27 вересня 2023 17:53
    Сюжет інколи очевидний, хоча бувають і сюрпризи. А ось поведінка героїні інколи абсурдна: на високих підборах, по бетонних плитах закинутих будівель - це що?. Чи всі її злочинці глухі й сліпі? І навіть якщо у неї природний талант слідчого, а вона просто не ту професію обрала - то все одно у медексперта не повинно бути стільки вільного часу, щоб самій бігати за злочинцями.
    0
Авторизація