Південна територія
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
3 710
2
+66

Опис Південна територія

Без перебільшення відмінний кримінальний трилер про те, що усі копи покидьки, а найбільш впливове мафіозне угруповування Лос-Анджелесу – складається з поліцейських. 

Отже, копи - найкрутіша банда в Лос-Анджелесі. Вона ж найчисленніша. Ніхто не зрівняється з поліцією: у неї краще екіпірування, швидкі машини, добре підготовлені стрілки, розумні командири. У ній відмінно уживаються білі та чорні, мексиканці та китайці, іранці та корейці. Серед поліцейських є католики, баптисти, євреї та мусульмани. Банда копів може «завалити» будь-кого, але вважає за краще надягати наручники на конкурентів і «закривати» їх на довгий термін.

В центрі сюжету – історія звичайних патрульних та детективів відділу вбивств, і у кожного з них є вагомі причини, щоб бути копами…

Серіал «Південна територія» (2009) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам поліцейських драм та кримінальних трилерів.

Дивитися Південна територія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Віктор
    #1 Гість Віктор Рутульці 12 березня 2021 06:57
    На мою особисту думку, один з НАЙКРАЩИХ серіалів про поліцію за останні 10 років. Чесний, жорсткий, цікавий, захоплюючий, динамічний.
    10/10
    +1
    1. Precil-Kurok
      #0 Precil-Kurok Троянці 20 серпня 2022 12:21
      Може й так, але це старий серіал!!! А у 2017 році вийшов серіал "Спецпризначенці"-"S.W.A.T.", то теж не поганий!!! Я б сказав, один із НАЙКРАЩИХ серіалів за останні 10 років, теж 10/10!!!
      +1
Авторизація