Доктор Блейк
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.1
15 154
2
+1921

Опис Доктор Блейк

Симпатична суміш історичної драми про Австралію 50-х років минулого століття та детективного трилеру про поліцейських, яким доводилось розкривати злочини без використання технологічних інновацій, а спираючись виключно на розум, логіку та інтуїцію. 

В центрі сюжету – історія колишнього солдата з важким багажем минулого на ім’я Люс’єн Блейк. Він практикуючий лікар і патологоанатом у відділенні поліції невеликого австралійського містечка, який має хист до розгадування загадкових злочинів та не терпить лицемірства. Блейк пережив страшну втрату, і від цього став відлюдником. Він не помічає любові поруч з собою, часом байдужий і змушує страждати інших...

Серіал «Доктор Блейк» (2013) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам детективів.

Дивитися Доктор Блейк онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Niacrys
    #1 Niacrys Троянці 19 серпня 2023 20:03
    Чудовий детективний серіал в дусі Пуаро та міс Марпл. Кожна серія - окрема історія. Я з задоволенням переглянула всі сезони!
    0
    1. Niacrys
      #0 Niacrys Троянці 21 серпня 2023 21:55
      Доповню свій же коментар: останній сезон не закінчила. Спочатку серіал мене захопив майже повною відсутністю лінії особистого життя героїв, та вона почалась у третьому і у четвертому сезоні набула розмаху. Не скажу, що це погано, чи нецікаво, просто не для мене.
      Але перші 2 (може навіть і 3) сезони рекомендую любителям детективів.
      +1
Авторизація