Зоряний десант
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
26 500
4
+6161

Опис Зоряний десант

Відмінний військово-фантастичний блокбастер режисера Пола Верховена, знятий за мотивами однойменного шедеврального роману Роберта Хайнлайна. 

Події розгортаються в в далекому майбутньому, в часи коли демократія зазнала краху і до влади прийшли військові. Земля та її колонії на інших планетах підпорядковані Об'єднаній Громадянській Федерації. Несподівано Земля піддається потужному бомбардування іншопланетною формою життя. Уряд Федерації починає повну мобілізацію всіх військ для боротьби з жуками. Випускник школи Джонні Ріко не визначився з планами на майбутнє, дізнається, що його дівчина Кармен вступила на факультет пілота і Ріко бажає служити з нею. Але замість цього потрапляє на саму передову війни з агресором – у зоряному десанті…

Фільм «Зоряний десант» (1997) можна ще базліч разів дивитись українською наживо усім шанувальникам фантастики.

Дивитися Зоряний десант онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Анонімний юзер
    #3 Анонімний юзер Рутульці 18 травня 2023 02:10
    Метеоритная сцена бьёт все рекорды. Во-первых — астероид не может обладать настолько мощнявым гравитационным полем. Во-вторых — совершенно нечётко и непонятно, почему пилоты не увидели такую махину своими глазами задолго до того, как он стал оказывать на корабль гравитационное воздействие. В-третьих — почему он присосал жидкость, но не затянул чашку? Она что, приклеена? В-четвёртых — почему персонажи сами не ощутили грэвити и не повалились в сторону притяжки? В-пятых — если у корабля при ударе был повреждённый канал связи, и потому невозможно послать на планету Земля предупреждение об угрозе — что мешает кораблю совершить прыжок на «звёздном приводе» и прилететь на Землю задолго от удара? Шестой пункт. Астероид таких размеров должен быть запрограммирован на убийство всего земного живого, но всего лишь он раскалывал Буэнос-Айрес. Седьмой пункт. Разумеется, из всех мест на планете он уходил именно в тот же город, в котором живут друзья и родные главгероя. И восьмой пункт. Мало того, что астероид попал в Буэнос-Айрес – так ещё и зацепил по пути космический корабль, причём именно тот, на котором летает подруга Джонни.
    -4
  2. Eternalidol2
    #2 Eternalidol2 Троянці 14 серпня 2022 01:22
    Дуркуватий фільм, але доволі цікавий, особливо якщо зважати на підтекст усього, що відбувається. Непривабливі персонажі, антиутопічний світ, ідеальна сатира.
    +2
  3. носій унікального досвіду
    #1 носій унікального досвіду Троянці 15 вересня 2021 13:19
    Найкращий фільм або ви нічого не розумієте. Потрібно і собі в Україні запровадити інститут негромадянства. Класика фантастики. Наполегливо рекомендую до перегляду.
    +3
    1. ayyya
      #0 ayyya Троянці 2 жовтня 2021 13:23
      Ви ж розумієте, що федерація в цьому фільмі це алюзія на нациську німеччину.
      +2
Авторизація