Дракон - історія Брюса Лі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7
12 999
1
+1115

Опис Дракон - історія Брюса Лі

Чудова біографічна драма про легендарного Брюса Лі, кіноактора, який відкрив для західного глядача східну культуру бойових мистецтв та став причиною справжнього «буму» цікавості до кунг-фу у США. 

Сюжет охоплює значну частину життя видатного майстра, з моменту його приїзду до США до становлення зірки. Життя Брюса в Америці не було безхмарним, адже США не завжди були місцем з рівними можливостями для всіх. Проте харизма Брюса Лі, його захоплення своєю справою, його пристрасне бажання знімати кіно – не просто зробили з Брюса зірку кіно, але перетворило його на міф, зробивши з нього легенду…

Фільм «Дракон - історія Брюса Лі» (1993) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам якісних художньо-біографічних драм.

Дивитися Дракон - історія Брюса Лі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ochmanilui
    #1 ochmanilui Троянці 23 січня 2021 00:53
    В кінці фільму під час лайки Брюса із своєю жінкою промайнула думка - після дитинства у якому він стикався із дискрмінацією, став людиною яка прагла довести всім що всі люди рівні, але як тільки він отримав визнання як у Китаї так і в США підніс себе і свою культуру над "американцями". Зрозуміло що Лі поміняв своє ставлення до цього всього, це добре, але є безліч історій коли після тернистого шляху до успіху люди ставали пихатими та егоїстичними по відношенню до інших.
    +2
Авторизація