Чорна течія
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
8 434
2
+1214

Опис Чорна течія

Симпатичний французький детективний трилер з Венсаном Касселем про заплутане розслідування загадкової справи про зникнення підлітка.

За сюжетом, офіцер поліції Франсуа Вісконті береться за розслідування дивної справи про зникнення 16-річного Дені Арно. Після допиту кожного з членів родини хлопця, Франсуа розуміє, що будь-хто з них міг бути причетним до зникнення підлітка. Вісконті вирішує відправитися до шкільного вчителя Дені, Яна Даніеля, від якого дізнається, що Арно вживав наркотики та займався їх незаконним збутим. Опитавши всіх друзів і знайомих хлопчика, Франсуа виявляється в тупику, тоді Ян вирішує запропонувати йому свою допомогу в розслідуванні…

Фільм «Чорна течія» (2018) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам європейських трилерів.

Дивитися Чорна течія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. кохаю Берні Блека
    #2 кохаю Берні Блека Троянці 1 серпня 2023 13:54
    чесно скажу: фільм може й не поганий, але й не сильно хороший. детективна історія виставлена добре, так би мовити, за розширеним підручником "Як написати детектив, але аби там були несподівані повороти сюжету". глядачі, що шарять за детективи, не обмежені правилами моралі в контексті пошуку відповіді в подібних фільмах і вміють дивитися не на пункт, на котрий указує режисер, уже невдовзі хоча б частково здогадаються, що відбулося. хоча відповідь і приховується.
    довго, доволі нудно, безсенсовна сюжетна лінія Франсуа (головного героя) з його сином... та й сам Франсуа далеко не найприємніша людина. дуже бридкий чоловік. іще й (спойлер) ґвалтівник.
    неприємно дивитись, якщо хочете знайти, кому тут співчувати. але якщо хочете подивитися на мрочну сумну історію, де нема білого та чорного, а є лише бридкий заляпаний сірий, рекомендую. можна сказати, фільм одповідає своїй назві. 8/10.
    0
  2. Qazxcvbnm
    #1 Qazxcvbnm Троянці 7 січня 2022 23:17
    Дуже несподіваний поворот і кінець фільму . Гра Вінсана 10/10
    0
Авторизація