Як сказав Джим
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
14 657
0
+1414

Опис Як сказав Джим

Симпатична сімейна комедія про татуся Джима, який власним прикладом вчить як правильно виховувати дітей (особливо якщо у тебе дві непосидючі дівчинки і синочок тільки виліз з пелюшок).

В центрі сюжету – типова американська сімейка Джима та Шеріл, які живуть у милому будинку із двома чарівними дочками і маленьким синочком. Джим, Шеріл і діти щасливі разом, за винятком тих маленьких сутичок, дріб'язкових сварок і розглядів, які трапляються в кожній родині. Але Джим справжній експерт із влагодження суперечок. Джим навчить як знайти потрібний підхід до дружини, якщо вона: в поганому настрої, незадоволена своїм зовнішнім виглядом та навіть коли дуже сильно злиться на чоловіка. Джим дасть пораду, як правильно працювати і відпочивати. Його правило: мінімум напрягу на роботі, щоб потім можна було відірватися по повній в барі з друзями. Джим пояснить, як зберегти сім'ю не на шкоду своїм улюбленим заняттям…

Серіал «Як сказав Джим» (2001) варто дивитись українською усім шанувальникам комедій та усім, хто відбудовує власну родину.

Дивитися Як сказав Джим онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація