Зловісні мерці
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
7 542
1
+1214

Опис Зловісні мерці

Несподівано гідний ремейк культового однойменного комедійного жахастику Сема Реймі, в якому він сам і виступив продюсером. 

За сюжетом, після довгої розлуки п'ятірка друзів зустрічаються в покинутій хатині в дрімучому лісі, щоб допомогти одній з них, Мії, перемогти наркозалежність. Саме для цього вони вирішили забратись так далеко від цивілізації. Від нудьги ботан Ерік починає читати вголос єдину у всій хатині книгу, на якій великими червоними літерами написано «Залиш цю книгу в спокої». Обшарпана книга виявляється стародавнім магічним артефактом, яка викликає древніх демонів в світ людей…

Фільм «Зловісні мерці» (2013) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам жахастиків.

Дивитися Зловісні мерці онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Niacrys
    #1 Niacrys Троянці 1 січня 2022 23:11
    Не сподобалося. Як на мене занадто мало логіки. І в діях героїв, і в їх реакції на пошкодження. Дівчина з ніг до голови обливається кип'ятком, її брат везе її в лікарню, а єдина медсестра залишається чекати в будиночку... незрозуміло на що, адже зібралися вони якраз заради тієї дівчини, яку повезли... Дії як в комп. грі: лінія життя зменщилася, але діяти герой може без перешкод. Відфігачили тебе ломом? За хвильку встану і бігатиму. Руку тре собі відрізати? Запросто. Больовий шок? Нє, не чули. Таких епізодів купа, додивилась лише заради закінчення. І то, пожаліла.
    -1
Авторизація