Кайл XY
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
9 130
1
+1014

Опис Кайл XY

Симпатична пригодницька фантастика про пригоди загадкового підлітка на ім’я Кайл, який з'явився невідомо звідки і нічого не пам'ятає про своє минуле, але при цьому володіє гострим розумом, незвичайною силою. 

За сюжетом, хлопчина приходить до тями посеред лісу. Він не знає хто він, звідки, як сюди потрапив. Він не вміє говорити, їсти, пити, спати. Він не вміє нічого. Він – дорослий новонароджений, який при цьому не має пуповини.

Згодом Кайл потрапляє в сім'ю, яка вчить його життю і піклується про нього. Хлопчина активно пізнає світ, але навіть не підозрює, що його вже шукають…


Серіал «Кайл XY» (2006) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам пригодницької фантастики.

Дивитися Кайл XY онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Precil-Kurok
    #1 Precil-Kurok Троянці 16 серпня 2022 15:06
    Споконвічна спроба людей створити штучний інтелект, або надлюдину!!! Хоча зараз люди вчаться клонуванню, бо це ще поки недоступне для людей!!! Правда у тому, що люди можуть клонувати, але які будуть наслідки??? Ось у цьому серіалі таке можливе, але і у фільмі неможливо знати що з цього вийшло!!! Бо наче і вийшло, але як буде насправді, цього ніхто не знає!!! А загалом серіал вийшов чудовим, і наче актори підібрані чудово!!! Так що, для любителів наукової фантастики,як на мене, то це найкращий фільм!!! Бо якщо дивишся якийсь інший серіал, то все чудово до 23 серії першого сезону, а на другий сезон спочатку теж гарно до третьої серії, а потім що попало!!! Не жалкую за потрачений час на перегляд, а там що буде далі, подивимось!!! З нетерпінням чекаю продовження серіалу!!! Дякую!!!
    0
Авторизація