Поза Грою / Шлях назад
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
20 141
1
+3034

Опис Поза Грою / Шлях назад

Відмінна спортивна драма про колишнього спортсмена, що став пропащим алкоголіком, але отримав шанс повернутись до нормального життя тренуючи шкільну збірну. 

Головний герой – колишня зірка шкільної ліги з баскетболу Джек Каннінгем, який через невдалу кар’єру почав пити, зав’язав зі спортом та став проблемою для власної родини. Але одного дня, з рідної школи Джека прийшло запрошення очолити локальну команду, адже нинішній тренер раптово захворів. Джек неохоче, але приймає роботу. Повернувшись до улюбленої справи, Каннінгем починає розуміти, що в житті є речі набагато приємніші ніж пияцтво та наркотики…

Фільм «Поза Грою» або ж «Шлях Назад» (2020) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам якісних спортивних драм.

Дивитися Поза Грою / Шлях назад онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. 4ukapiK
    #1 4ukapiK Троянці 11 вересня 2022 01:19
    Люблю фільми про спорт, проте саме цей фільм не стільки про спорт, скільки про складне і трагічне життя тренера баскетбольної команди. Фільм дещо відрізняється від більш звичних спортних фільмів, де показують дуже багато епізодів з матчів та змагань. Тут фокус на трагічну долю тренера, не зважаючи на які він допомагає команді стати абсолютно новою.
    0
Авторизація