Останній мисливець на відьом
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6
30 085
1
+2745

Опис Останній мисливець на відьом

Динамічний містичний фентезі-бойовик про середньовічного мисливця на злих відьом, який змушений протистояти силам темряви у наші дні. 

За сюжетом, вісім століть тому могутньому воїнові Колдеру вдалося зупинити навалу відьом на середньовічну Європу, але в сутичці з Королевою темряви воїн був проклятий – він здобув безсмертя. З того часу Колдер змушений поневірятися по самим різним куточкам планети, вишукувати проникаючих в людський світ демонів та відьом і вбивати їх. Зазвичай подібні полювання не забирають у Колдера багато сил, але в цього разу в Нью-Йорку все біде інакше. В мегаполісі прокинулася могутня стародавня сила, яка бажає відродити до життя Королеву відьом, і Колдер єдина людина на Землі, що може перешкодити силам темряви…

Фільм «Останній мисливець на відьом» (2015) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам містичних бойовиків.

Дивитися Останній мисливець на відьом онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Бухий Мольфар
    #1 Бухий Мольфар Рутульці 21 січня 2023 10:08
    Як не крути, який фільм не знімай... Як то кажуть, яку б роль не грав Він Дізель - все одно на єкрані ми побачимо Домінік Торетто. От реально, ніби й задум цієї стрічки не такий вже й поганий, і графіка не більш-менш, але... У мене виникає таке враження, що Дізель настільки "зрісся" (в усіх сенсах цього слова) з персонажем з "Форсажу", що будь-якому проєкті за своєю волею чи то суто механічно грає Домініка Торетто.
    +1
Авторизація