Оповідки з Кільця
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
6 879
2
+2020

Опис Оповідки з Кільця

Відмінний науково-фантастичний серіал, створений за мотивами Артбуку шведського художника-футуролога Саймона Сталенхага, що оспівує повсякденну та побутову фантастику.

У своїй книзі Сталенхаг демонструє альтернативну Швецію 1980-х, населення якої ось уже 30 років живе навколо найбільшого в світі прискорювача часток, названого Петлею або ж Кільцем. Завдяки високотехнологічній машині жителі найближчих сіл та міст отримують доступ до того, що раніше вважалося фантастикою: навколо ходять роботи, базові закони фізики не діятимуть, а час може йти назад. Алечерез випередження прогресу в місті поблизу Кільця відбуваються дивні процеси, в епіцентрі якого опиняються засновник проекту «Кільце» Росс, його син Джордж та талановитий учений-фізик Лоретта…

Серіал «Оповідки з Кільця» (2020) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам фантастики.

Дивитися Оповідки з Кільця онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Volodymyr
    #2 Volodymyr Троянці 28 вересня 2021 21:30
    Класний серіал. Лише треба викинути з нього шосту серію. Не втримались та запхали, щоб було по модному . Без неї можна дивитись навіть з дітьми .
    0
  2. Євген
    #1 Євген Рутульці 22 травня 2021 14:54
    Досить таємнича атмосфера. Загалом на 8/10(хоча Шведські декорації вже більше стали американськими). До речі вже випустили НРГ по *Байкам з Петлі*. Чекаємо також екранізацію *Електричного Штата* та *Речі з Потопу*, того ж самого автору. .
    0
Авторизація