На висоті
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.8
14 361
3
+224

Опис На висоті

Захоплююча та нетривіальна наукова фантастика від французької режисерки Клер Дені про команду молодих злочинців, засуджених до довічного ув'язнення. 

За сюжетом, молоді люди отримують другий шанс в житті – їм пропонують відправиться за межі Сонячної системи в пошуках чорної діри. 

Командує експедицією справжня «космічна відьма», яка зайнята штучним створенням нового життя на борту. Остаточно попрощавшись з розумом, фанатична жінка-вчений вживляє сем’я одного з членів екіпажу одній з ув'язнених, в результаті чого народжується здорова дитина. Тепер маленькій дівчинці та її батькові судилося зіткнутися з загадкою чорної діри…

Фільм «На висоті» (2018) сподобається усім шанувальникам нетривіальної наукової фантастики.

Дивитися На висоті онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. hisman
    #3 hisman Троянці 3 жовтня 2022 19:13
    цікавенний фільм. обожнюю, коли розв'язка ділиться надвоє, одна її частина з початку фільму, а друга – в кінці. рекомендую переглянути, гарна картинка
    +1
  2. носій унікального досвіду
    #2 носій унікального досвіду Троянці 2 квітня 2021 19:02
    Фільм доволі естетичний та вельми атмосферний. Сподобались гарний візуальний ряд, спокійна музика, зовнішній вигляд акторів. Про гру сказати важко, бо не зрозуміло, що вони мали зіграти. Можливо колись цей фільм вважатимуть шедевром та вивчатимуть в університетах. Але наразі він здається таким, в який забули додати зав'язку, конфлікт та розв'язку. Любителям гостросюжетного, "помірносюжетного" або "просто сюжетного" кіно наполегливо НЕ рекомендую дану картину до перегляду.
    +2
  3. Гість Ігор
    #1 Гість Ігор Рутульці 26 листопада 2020 22:45
    Лютішого калю я ще не бачив,серед космічних фільмів. Це позорище радж не дивитись. Не тратьте свої години, на перегляд цієї блювотної тяганини. А Паттісон зіграв там навітьгірше ніж в Сутінках.
    -2
Авторизація