З п'ятої до сьомої: Час коханців / З 5 до 7. Час коханців
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
13 890
0
+1616

Опис З п'ятої до сьомої: Час коханців / З 5 до 7. Час коханців

Відмінна романтична комедія про кохання та дивакуваті сімейні пари, уклад життя яких шокує непідготовлених до життя романтиків. 

За сюжетом, письменник Брайан випадково зустрічається на вулиці Нью-Йорка з жінкою, в яку закохується з першого погляду. Таємнича красуня на ім’я Аріель відповідає взаємністю, але зустрічатися з хлопцем готова тільки в суворо визначений час - з п'ятої до сьомої години вечора. Спершу Брайан вважає, що такий розклад - наслідок зайнятості його коханої, але дуже скоро виявляється, що Аріель заміжня. Втім, її чоловік, французький дипломат, не противиться романтичним пригодам дружини. Навпаки, Брайан виявляється бажаним гостем в будинку дивної пари, знайомиться з дітьми Аріель та отримує від її чоловіка всіляку підтримку. Все, що потрібно від молодого коханця, - дотримуватися правил і рамок пристойності. Втім виявляється, що це дуже не просто…

Фільм «З п'ятої до сьомої: Час коханців» або ж «З 5 до 7. Час коханців» (2014) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам дотепних романтичних комедій.

Дивитися З п'ятої до сьомої: Час коханців / З 5 до 7. Час коханців онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація