Штольня
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
4.1
5 133
2
+1115

Опис Штольня

Перший український та водночас україномовний містичний трилер, знятий режисером Любомиром Кобильчуком, про компанію студентів, які під час відпочинку в карпатських горах зіштовхуються зі стародавніми темними силами. 

В центрі сюжету – пригоду п’ятірки студентів-археологів – Катя, Мальок, Віка, Біта та Ден. Вирушивши на літню археологічну практику, Ден випадково знаходить вхід у закинуту багато років тому штольню. Друзі вирішують не показувати знахідку керівнику практики, а самостійно дослідити закинутий об’єкт. Там вони знаходять, те, чого найменше очікували…

Фільм «Штольня» (2006) далеко не шедевр, але цілком дотепна містична пригода, яка все ж дає надію на майбутнє українського кіно.

Дивитися Штольня онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. folion
    #2 folion Троянці 12 березня 2024 09:22
    Хороша малобюджетка на свій час, але зараз виглядає в рази гірше. Але і історія, і дії герої, і фінал - все дуже на низкому рівні. Герої не до кінця добре зіграні, сюжет закручується і не закручується одночасно, а неймовірні осліпляючі склейки - це вищий пілотаж. Загалом це фільм нижче середнього, але чомусь я вагаюсь між 3/10 і 6/10. 3 - мабуть бо дуже слабо, 6 - мабуть бо свого часу це був фурор
    -1
  2. Pakosti
    #1 Pakosti Троянці 10 грудня 2023 19:40
    Штольня, спочатку було дуже весело й прикольно! Дуже сподобався саунд, коли археолог розказував за язичницького божка і взагалі українські треки, призма американських фільмів тут є дуже вдала, є прям маса руснявих жахів які виглядають смішно, тупо, нелогічно, а тут все приємно оку. Помітно одне ,що не вистачало досвіду на той час і з цієї точки зору я розглядаю цей фільм, як формування українських фільмів жахів. Да формат "загубились в лабіринті" зараз не такий популярний, тоді це було нормально, да таймлайн наповнений більше діалогами чим екшеном з візуальними ефектами, тоді не вистачало фінансування. Саме композиційне вирішення кадру грамотне, а акторська гра і жіночі крики натуральні, навіть присутні зелені фільтри які були популярними в 2000 роках. В свої роки фільм був неідеальним, але він впорався щоб стати чимось культовим.
    +1
Авторизація