Різники
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
5 990
1
+1414

Опис Різники

Відмінний фантастичний екшн про команду безжальних колекторів із недалекого майбутнього.


За сюжетом, у майбутньому хворий або пошкоджений орган можна замінити, придбавши штучний. Корпорація Union надає їх громадянам навіть в кредит, тому бізнес процвітає. У разі прострочення боржника відвідує різник-колектор,як старі друзі Ремі та Джейк, який без сорому витягує печінку або очі з неплатоспроможного організму. Але одного дня Ремі забракло духу виконати свою роботу…


Фільм «Різники» (2009) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам фантастичних бойовиків.

Дивитися Різники онлайн українською в HD
Unrated Cut
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Yuriy03
    #1 Yuriy03 Троянці 6 квітня 2022 18:55
    Подивився цей фільм через пораду знайомого, шо фільм крутий, а фінал просто цукерочка. Ну шож...

    Фільм в більшості мене бісив своєю наївністю, ше й оці флешбеки з гумором в стилі Гая Річі.
    Ідея у фільма досить прикольна, відмовляє у тебе якийсь орган, ти йдеш у спеціалізовану фірму, де ти можеш купити штучний орган. Так як у тебе нема грошей, ти береш його у кредит, який потрібно виплатити у конкретний термін, якщо не виплачуєш, до тебе приходять рібята і тупо на місці його вирізають. Все досить непогано, допоки героя не починає гризти дружина, шоб він став простим офісним працівником (просто заключав договори з людьми), а не шлявся допізна вирізаючи органи. Після цього його починає гризти совість. А потім ше гірше, головний герой стає клієнтом своєї ж фірми і стає боржником. І тут Остапа понесло, він вже не є ефективним у своїй роботі і відмовляється виконувати роботу, а згодом закохується у жінку і фільм просідає по повній, де все зосереджується на збереженні її життя.
    Я розумію шо так побудована драматургія, чувак змінюється на протязі фільму, але камон, це вже якийсь фільм з Стейтемом починається.

    Рейтинг R у всій красі, розрізання людей з метою конфіскації органів, кров та цицьки.

    А тепер дійшли до фіналу заради якого я мав офігіти. Його можна вгадати на протязі фільма, є ключові деталі одна на самому початку а інша всередині фільма, тому слухайте уважно або ж скажете шо фінал зірвав ваш мозок (до речі саме цей твіст вже бував у багатьох фільмах).

    До речі фільм знятий за новеллою і там була інша кінцівка, емоційна, сам автор приймав участь у написанні сценарія до цього фільма.

    Актьорочка нічого особливого.

    Єдине за шо я можу похвалити цей фільм, сцена за рожевими дверима, вона настільки дурна, шо я сміявся, але наскільки вона влізла в голову, ше й під пісню Moloko - Sing It Back.

    Вердикт 5 видалених органів з 10. На мою скромну думку затягнутий та просідає з середини.
    0
Авторизація