Мисливці за скарбами
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
12 175
1
+1824

Опис Мисливці за скарбами

Симпатична військово-історична драма про невеликий підрозділ армії США, який розшукував у звільненій союзниками Європі стародавні художні та мистецькі шедеври, викрадені нацистами. 

За сюжетом, наприкінці Другої світової війни, коли союзники відкривають другий фронт, американський музейник Френк Стоукс домагається створення команди фахівців з європейського мистецтва. Група Стоукса направляється до Франції разом з військами, щоб виявляти твори живопису, скульптури і архітектури, які потребують захисту від обстрілів і бомбардувань. Також команда військових мистецтвознавців розшукує безцінні артефакти, конфісковані нацистами у юдеїв та вивезені з європейських музеїв. Експертам не можна втрачати ні хвилини - Гітлер заповів знищити награбоване, щоб позбавити Європу її культурного надбання…

Фільм «Мисливці за скарбами» (2014) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам історичних драм.

Дивитися Мисливці за скарбами онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Богдана
    #1 Гість Богдана Рутульці 31 липня 2023 07:47
    Гарний фільм, емоційний і зворушливий. Під часпергляду задумуєшся, а чи справді варту воювати і помирати за культуру і мистецтво і розумієш,що так варто, адже це те, що залишиться після нас і розповідатиме нашу історію коли нас уже не буде.
    0
Авторизація