Чорне море
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
6 808
2
-1424

Опис Чорне море

Захоплюючий пригодницький екшн про небезпечні пошуки затонулої біля берегів Чорного моря субмарини, завантаженої золотом.

За сюжетом, прослуживши на підводному флоті все життя, капітан Робінсон раптово опинився на вулиці. Скорочення в компанії позбавили Робінсона роботи, яка колись вкрала у нього сім'ю. Тепер немолодий моряк залишився зовсім один і без особливих надій на краще життя. Проблиск надії спалахує, коли таємничий інвестор наймає Робінсона капітаном на човен, споряджений для пошуку затонулої німецької субмарини з золотом. Команда зібрана із запеклих негідників, адже працювати доведеться таємно під самим носом російського Чорноморського флоту, але зате і куш належить відхопити величезний…

Фільм «Чорне море» (2014) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам пригодницьких трилерів.

Дивитися Чорне море онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #2 Pakosti Троянці 11 вересня 2023 02:18
    Мені шкода, що море яке більше межує з нашою країною і Грузією тикають в це російстке гівно, в цих кончених, відбитих, упущених, маленьких людей. Видаліть не просто цей фільм, а ці канонічні, п'яні образи в вушанках зі своєї свідомості, так як цей образ максимально наближений до бомжа, чи якогось безпритульного, що борсається в гівні (як порося) і просить один доллар.
    +5
  2. Olena.Ya
    #1 Olena.Ya Троянці 26 січня 2023 02:34
    Не хочеться дивитись на рашистів в кадрі
    +4
Авторизація