Великі очі / Очиська
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7
14 305
0
+3232

Опис Великі очі / Очиська

Симпатична біографічна драма від Тіма Бертона про людину, що створила справжній переворот у сучасному художньому мистецтві, винайшовши поп-арт. 

Події розгортаються наприкінці 1950-х років. Молода мати на ім’я Маргарет тікає з дому нелюбого чоловіка, захопивши з собою тільки дві найголовніших частини свого життя - маленьку дочку і кілька незвичайних картин, малюванням яких Маргарет займається на дозвіллі. Сан-Франциско зустрічає втікачок не дуже радо, без нормальної роботи, під загрозою розставання з дочкою Маргарет змушена почати продавати свої малюнки. Роботами, виконаними в незвичній техніці, цікавиться художник-аматор Волтер Кін, який моментально зачаровує жінку і дуже одружується на ній. Поступово Волтер починає вигідний бізнес з продажу картин своєї дружини. Вся біда лише в тому, що картини, де зображені діти з великими очима, хитрий пройдисвіт видає за свої...

Фільм «Великі очі» або ж «Очиська» (2014) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам оригінальних біографічних драм.

Дивитися Великі очі / Очиська онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація