Мемуари Шерлока Холмса
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.6
7 443
2
+35

Опис Мемуари Шерлока Холмса

Симпатична британська екранізація безсмертного детективного циклу Артура Конан Дойла про пригоди видатного лондонського сищика ХІХ століття Шерлока Холмса. 

Події розгортаються після того, як Шерлок тяжко захворів. Доктор Ватсон приїздить в квартиру на Бейкер-Стріт аби допомогти старому другові. Ватсон звертає увагу на жахливий вигляд і дивну поведінку товариша. Є підозри, що Холмс підчепив хворобу, працюючи над однією справою на Сході. Однак, що б розібратися в походженні хвороби необхідно відшукати Келвертона Сміта, який точно знає як перемогти екзотичну лихоманку...

Серіал «Мемуари Шерлока Холмса» (1994) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам класики детективного жанру.

Дивитися Мемуари Шерлока Холмса онлайн українською в HD
Онлайн
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Valence Hyd
    #2 Valence Hyd Троянці 20 грудня 2023 03:32
    Дубляж просто неймовірний! Дивився у 18-му в роснявій озвучці, але цю навіть не варто порівнювати — тут ідеально все! Голоси підібрані настільки якісно, що детально відображають характери персонажів. Переклад максимально наближений до оригіналу. Репліки попадають у таймінги, немає помітних розривів у діалогах. Задоволений, що знайшов) Шкода, що тіко зараз..
    P. S. В роснявій банально на акторах економили: Холмса і Ватсона озвучував один й той самий актор — навіть не завжди було зрозуміло, хто говорить, бо таймінги не співпадали.
    0
  2. Демонайзер
    #1 Демонайзер Троянці 1 березня 2022 18:16
    Круто! 10 / 10
    +1
Авторизація