Таксі Бруклін
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
4 712
2
-15

Опис Таксі Бруклін

Симпатичний кримінальний детектив про офіцера бруклінської поліції, яка об'єднує зусилля з енергійним таксистом родом із Марселя для розслідування злочинів і загадок.

В центрі сюжету – історія детектива поліції Кейтлін Салліван, яка потай від високого начальства розслідує справу про вбивство свого батька і майже була готова зловити підозрюваного, коли по рації повідомили про пограбування банку. Зваживши всі за та проти, Кейтлін вирішує що справа про її батька може почекати, в кінцевому рахунку злочинець озброєний і небезпечний, а тому відправляється в погоню за грабіжником. Грабіжника їй затримати не вдається, але натомість Кейтлін заарештовує його водія - таксиста Лео, який клянеться і божиться, що він тут до чого і що він - жертва обставин.  Кейтлін вирішує не пред'явити звинувачення таксисту, натомість той має допомогти дівчині з розслідуванням...

Серіал «Таксі Бруклін» (2014) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам детективних сюжетів.

Дивитися Таксі Бруклін онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. S3M4RiL
    #2 S3M4RiL Троянці 19 листопада 2021 12:45
    Проскролив першу серію без звуку. То капець, монтаж може викликати епілептичний припадок. Там ракурс в середьному 1,5 секунди. таке враження наче кліп дивлюсь, а не повноцінний серіал.
    0
  2. Павло
    #1 Павло Рутульці 15 червня 2020 15:10
    Спершу здався цікавим, але ну дуже плоскі герої і однотипні сюжети. Не зміг до кінця додивитися.
    0
Авторизація