Патерсон
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
8 649
1
+2222

Опис Патерсон

Симпатична драматична історія культового режисера Джима Джармуша про те, що у кожної людини є творче джерело, яке можна розкрити якщо пощастить. 

В центрі сюжету – історія водія автобуса на ім'я Патерсон, який веде неспішне життя в компанії дружини Лаури і її улюбленої собаки. Шість днів на тиждень він встає рано вранці, відправляється на роботу, весь день сидить за кермом, слухаючи розмови пасажирів, потім пропускає кухоль пива в місцевому барі і відправляється додому, де вітряна дружина то малює, то розучує пісні, то експериментує на кухні з кексами. Інший би збожеволів, занурившись в рутину, але Патерсона його ритм життя налаштовує на поетичний лад, всюди він бачить рими і смисли... 

Фільм «Патерсон» (2016) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам драми.

Дивитися Патерсон онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Калина Максим Сергеевич
    #1 Калина Максим Сергеевич Троянці 17 серпня 2023 01:03
    «Часом чистий аркуш відкриває більше можливостей»

    Кінострічка починається з понеділка, понеділком й закінчується... Це історія про буденність, ви це дуже швидко зрозумієте, бо порахувати кількість ідентичних сцен дуже важко, а уявіть як головному герою, що працює звичайним водієм громадського транспорту, автобус курсує одним й тим самим маршрутом щодня, одні й ті самі дороги та вулиці, ти впізнаєш десятки облич, а вони — тебе. Крім того, нашого героя звати Патерсон, що живе в місті... Патерсон.

    Але фільм вражає не цим, дуже простий та повільний сюжет розкриває любов Патерсона до поезії, що пише кожного дня: у вільний від роботи час, а деколи у думках, тримаючи руки на кермі. Але не дивлячись на кількість написаного матеріалу та талант знаходити натхнення в усьому, хлопець не спішить придавати письму більшого значення. Любляча дружина Лаура іншої думки — це повинно прочитати якомога більше людей, мова навіть не про заробіток цим на життя, оскільки для нього це всього лише хобі. Але він цим живе.

    Прочитав багато коментарів, серед яких вистачає своїх "поціновувачів", яким буде важливо зазначити одне й теж саме — монотонність картини, але цього ніхто не приховує, фільм дійсно монотонний. Особисто я кожного разу передивлявся його вночі, тож тому вирішив написати про нього зараз. Я закоханий в Адама Драйвера та його гру, в майбутньому обов'язково напишу про інші фільмі за його участю, а поки що раджу якось посеред ночі подивитися Патерсона, комусь він допоможе заснути, а комусь полюбити монотонне кіно.

    Не слід шукати поетичність в повсякденності, бо повсякденність — це єдина поезія, яка в нас є.
    +1
Авторизація