Вони не постаріють
FHD 1080p
8.3
23
0
+2323

Опис Вони не постаріють

Відмінний історико-документальній фільм неперевершеного Пітера Джексона про моторошну але захоплюючу історію Першої світової війни. 

Для своєї нової роботи Джексон зібрав плівки часів Першої світової, відреставрував їх і використовував під час інтерв'ю зі свідками тієї страшної війни. Але цікавий він не стільки технічно, як відтворення важливого пам'ятника історії і його феноменальна реставрація, а й як розповідь про зворотній бік будь-якої війни. Особливо переконливо тут виглядають діалоги солдатів, які вічно жартують і розповідають байки, що співпадають з кадрами, де показано криваве обличчя справжньої війни...

Фільм «Вони не постаріють» (2018) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам якісної історичної документалістики.

Дивитися Вони не постаріють онлайн українською в HD
На жаль, ми втратили базу фільмів та оновлюємо наш плеєр. Вибачте за незручності.
Плеєр Трейлер
Відгуків 2:
Залишити відгук
Написати відгук

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Leya
    #1 Leya 8 травня 2021 23:34
    Дуже чесний фільм про війну. Якщо примружити очі і не дивитись на форму солдатів, можна уявити собі військового будь-якого часу, будь-якого звання, під будь-яким прапором.

    Війна страшна не зброєю і не своєю здатністю життя перетворювати на смерть - людина на війні стає оголеною, справжньою, без понтів і штучного забарвлення. Навіть хороші люди на війні роблять погані речі. Тож залишитись собою, не перетворитись на потвору та й просто вижити - місія незбагненна.

    Останні репліки героїв розривають серце, бо так співзвучні з сьогоденням.
    +2
  2. глядач
    #2 глядач 22 листопада 2021 17:29
    Фильм достойный. Жалко, что за поребриком такие фильмы не смотрят, и не ведают какое за творят.
    0
Авторизація