Невидимий гість
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
0
90 764
5
+88100

Опис Невидимий гість

Відмінний іспанський детективний трилер про жінку-адвоката, яка намагається зрозуміти, чи винен її підзахисний. 

За сюжетом, впливового бізнесмена Адріана Дорія звинувачують у вбивстві коханки. Поліція застала його на місці злочину, і мало хто сумнівається, що він винен. Однак Адріан наполягає, що його підставили. Він наймає кращого судового адвоката Вірджинію Гудман, і та пізно ввечері приходить до Адріана додому, щоб напрацювати лінію захисту. Жінка впевнена в успіху, але лише в тому випадку, якщо Дорія нічого не приховуючи розповість всю правду про те, що трапилось. Будь-яка деталь може зіграти на руку бізнесменові - або поховати його...

Фільм «Невидимий гість» (2016) буде цікаво дивитись мовою оригіналу але з українським перекладом усім шанувальникам якісних детективних трилерів.

Дивитися Невидимий гість онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Ihor Pastukhevych
    #4 Ihor Pastukhevych Рутульці 18 грудня 2023 21:48
    this movie is absolutely awesome. It has everything to be a work of art. From the very beginning, the plot draws you in and does not let go until the last minutes of the film. The idea of the film is very vital, it shows how this world functions, in which there are a lot of lies, betrayal and dirty money. The finale of this film is simply fantastic. I did not expect such a development and ending. Great job, the only downside is the glitches, but they are in every movie, so 9.5/10. I recommend this movie to everyone who likes detectives. those who like to criticize everything in a row - I do not advise you to watch 🙃
    0
  2. Гість Nadin
    #3 Гість Nadin Рутульці 7 листопада 2022 19:07
    Сподобався фільм. Я не прихильниця детективів але цей реально втримав мене біля екрану.
    +6
  3. Yuriy03
    #2 Yuriy03 Троянці 6 травня 2022 19:46
    ЦЕ ПРОСТО......АХІРЕНОООООО!!!

    Давно планував його подивитися через відгуки про кінцевий твіст + рейтинг імдб 8.0, але руки не доходили.

    Отже фільм чергова детективна головоломка, потрібно уважно дивитися. Кожна чеховська рушниця працює. Добре хоч в описі до фільма не вписали нічого зайвого, бо це не головне у самому фільмі, є таємниці страшніші, про які писати не буду, бо спойлери.
    Починаючи від самого початку фільма я відгадав тільки перший шматок правди, але другий і головний твіст...Плескаю стоячи! Такі враження у мене були після першої Пили.
    Також фільм показує, що бабло рулить. Коли ти маєш бабло, то можеш дозволити собі впливових адвокатів, котрі будуть тебе відмазувати.

    8,5/10 люто раджу шанувальникам фільмів за мотивами Агати Крісті, тим кому сподобався Ножі Наголо та ін.
    +1
  4. Kolesia
    #1 Kolesia Троянці 5 травня 2021 02:10
    Супер. Обязательно смотреть
    +1
    1. Qazxcvbnm
      #0 Qazxcvbnm Троянці 13 травня 2021 03:30
      А как по мне , слишком сказочно вышло ...
      0
Авторизація