Наша планета
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
9.3
14 278
3
+2525

Опис Наша планета

Відмінний документальний міні-серіал про красу Землі в цілому, та різних проявах цієї краси, які можна спостерігати у світі живої природи.

Кожен епізод розкриває окрему тему: від лісів і джунглів до океанських глибин і арктичних льодовиків. Кожен епізод пояснює важливі аспекти взаємовідносини всього живого на планеті. Про те, що ніщо на Землі не існує просто так. І про те, як людство саме собі риє могилу, винищуючи цілі види, вирубуючи ліси, забруднюючи атмосферу і воду...

Документальний цикл Девіда Аттенборо «Наша планета» (2019) буде цікаво та корисно дивитись українською усім хто цікавиться світом довкола нас.

Дивитися Наша планета онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Опанаска Михайлівна
    #2 Опанаска Михайлівна Рутульці 21 березня 2024 14:38
    Такій найбільшій скотині на планеті Земля дуже корисно дивитись такі фільми, щоб бачити наслідки збагачення, межа якого лише у людини відсутня!!! Вся біда в тому, що ми, в яких серце стискається від болю за тварин, нічого не можемо вдіяти, а багаті та владні світу цього такі фільми не дивляться... Прости нас, великий Боже, що ми знищуємо такий прекрасний світ, який ти подарував нам!!!
    -1
  2. Павло
    #1 Павло Рутульці 26 квітня 2020 15:12
    Неймовірно якісні кадри і сюжетні лінії.
    Творці взяли все найкраще з Планети Земля і зробили це ще кращим і цікавішим. Дуже подобаються як оповідач розповідає про те як наша планета змінюється і якими можуть бути наслідки а найголовніше якими вони вже є.
    Іноді аж лякає статистика. Сподіваюся ми люди одумаємося і почнемо більше уваги приділяти нашим меншим братам і довкіллю. Особливо ми українці, бо ми одні з найбільших і найзлісніших вбивць нашої планети.
    +6
    1. Precil-Kurok
      #0 Precil-Kurok Троянці 19 червня 2022 15:13
      Я вибачаюсь що не дивився фільм а тільки прочитав Ваш коментар, але хочу про українців сказати одне, що може вони і у чомусь винні, то тільки у одному, що їх зовсім немає при владі, а влада як загалом, і винна у всьому, що коїться не тільки у так званій владі, а і у суспільстві!!! А як відомо, що яка, так звана влада, таке і суспільство, а яке суспільство, то таке і довкілля!!! Бо самі українці вибирають до влади як не тюремників, то клоунів, тому я і не дивлюсь драми та комедії, тому що, сама країна, як не драма, то комедія!!! А судити все суспільство, чи самих українців як націю, по одній стайці ідіотів при владі не варто!!! Так що, риба гниє з голови!!!
      -1
Авторизація