Левіафан
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
3 419
2
-2428

Опис Левіафан

Сильна, моторошна та чесна драма Андрія Звягінцева про стосунки росіян між собою, а також про їх справжнє відношення до православ’я та власної держави. 

За сюжетом, автомеханік Микола живе з сім'єю в маленькому містечку на березі Баренцева моря. Його будинок і майстерня знаходяться на видному місці неподалік від води, і тому релігійний, але наскрізь корумпований мер вирішує вилучити землю Миколи і розпорядитися нею на свій розсуд. Чоловік намагається принаймні домогтися гідної компенсації, але програє справу в суді, який знаходиться «в кишені» у градоначальника. Коли Микола звертається за допомогою до свого армійському товариша Дмитра, московського адвоката, той збирає на мера компромат і намагається його шантажувати...

Фільм «Левіафан» (2014) можна дивитись українською усім хто хоче знати більше про ментальність північних сусідів.

Дивитися Левіафан онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #2 Pakosti Троянці 11 вересня 2023 02:04
    Коли критикую, а саме обсираю русняві фільми, я перероджуюсь як фенікс на цьому сайті, реально. Всім похуй, всі срали на Нікалая і на його клаптик землі, на його плоске їбало і на цю звичку пабухать з пацанами на кухнe як Алєксєй Шєрбаков. Цю діч з інтро при паддєржке расийской пидарации, фу нахуй. Я просто вражений ,що таке гівно тримається на просторах української мережі.
    +3
  2. zemkazemka
    #1 zemkazemka Троянці 3 квітня 2022 14:04
    Кацапське лайно!!! Видаліть!!!
    +16
Авторизація