Справи Кепських
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
18 719
3
+1418

Опис Справи Кепських

Симпатична та вміру дотепна польська комедія, що висміює недолугі звички обивателів, тупість та бидло, яке є в кожній країні.

В центрі сюжету – історія різноманітних життєвих перипетій родини Кепських та їх сусідів, що живуть у старому багатоповерховому будинку у Вроцлаві. Кепські – родина нехлюїв та нероб, що намагаються отримати гроші з найменшими зусиллями, працюючи якомога менше. Вони ледачі, недалекі, нахабні та жадібні. В усіх їхніх проблемах вони звинувачують будь-кого, лише не свою недалекість та тупість...

Серіал «Справи Кепських» (1999) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам дотепних комедій із елементам соціальної сатири.

Дивитися Справи Кепських онлайн українською в HD
Онлайн
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Zhrec
    #3 Zhrec Троянці 20 березня 2023 22:06
    Дякую, серіал дуже веселий і повчальний. В образі пана Фердека досить часто бачу себе самого. Маю надію побачити інші серіі, перекладені украінською. Щодо неперекладених сезонів, пропонував би кинути заклик на збір коштів серед численних фанів серіалу для закупівлі і озвучки. Із задоволенням підтимав би власними фінансами. Вважаю це доцільним навіть в нелегкі часи, бо якісний гумор потрібен зараз як ніколи
    0
  2. Гість Ігор
    #2 Гість Ігор Рутульці 18 липня 2022 22:05
    Величезна подяка, за цей чудовий серіал з блискучим українським перекладом. Вже навіть втратив надію його знайти з саме цим перекладом ... Дуже сподіваюсь й на інші серії. Дякую, друзі !!!
    +3
  3. Тьом
    #1 Тьом Рутульці 31 серпня 2021 15:49
    Пісню, що співають на заставці серіалу співає Скрябін
    +3
Авторизація