Каслванія / Кеслвенія
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.3
49 703
4
+6272

Опис Каслванія / Кеслвенія

Культовий містичний екшн про епічне протистояння найвидатніших воїнів Землі із армією темряви, на чолі якої стоїть легендарний граф Дракула. 

Події розгортаються у XV столітті. Коли Свята Церква спалює дружину Дракули, облудно звинувативши жінку в чаклунстві, великий вампір оголошує, що через рік збере армію з усього Пекла та знищить всіх жителів Європи. Церква не користується цією можливістю, щоб покаятися в гріхах, і Дракула починає обіцяну атаку, трощачи одне велике місто за іншим. Вампірові міг би протистояти клан аристократів Белмонт, який розуміється на війні з нечистю. Але Белмонт відлучені від Церкви, позбавлені володінь і майже винищені. Останній з них, Тревор Белмонт, подорожує з міста в місто та безбожно пиячить. Але коли він усвідомлює, що людству загрожує загибель, Тревор дістає заіржавілу зброю та знову починає винищувати монстрів...

Серіал «Кастельванія» (2017) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам якісних мультів.

Дивитися Каслванія / Кеслвенія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Вадим
    #4 Гість Вадим Рутульці 19 серпня 2023 21:05
    сюжет висмоктаний з пальця. Настільки дитячі причини в головних героїв, що аж не віриться, що таке можна зпівставити з картинками 18+.Ніяких тобі скритих інтриг, ні різких поворотів... Єдине , що фінал врятував положення і бомбічна моторошна атмосфера. За це велике дякую!
    -1
  2. Проїздом з Трансільванії
    #3 Проїздом з Трансільванії Троянці 13 серпня 2022 23:29
    Бомбічний серіал, просто неймовірна бойова динаміка, захопливий сюжет, несподівані повороти та контраст подій в сюжетних лініях окремих персонажів змушує просто випасти з реальності. Я абсолютно закохана! Окрема подяка за богічний дубляж, це справжнє мистецтво!
    +2
  3. McKenzie
    #2 McKenzie Троянці 16 червня 2022 20:05
    Я дууууже задоволена фіналом, мені дуже сподобались персонажі та сюжетні лінії! Дуже рекомендую цей мультсеріал!
    +1
  4. Misha-303
    #1 Misha-303 Троянці 17 травня 2021 23:46
    Крутий мультсеріал, витримано все на рівні, не затягнули, достойно завершили. Вартий найкращих оцінок.
    +8
Авторизація