Суто англійські вбивства
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
83 250
1
+7676

Опис Суто англійські вбивства

Чудовий англійський детективний серіал, знятий за мотивами серії романів британської письменниці Кароліни Грем.

Події розгортаються в містечку Мідсамер, наймилішому і гостинному куточку Великобританії, розташоване в самому серці старої сільської Англії. 

Приблизно третину населення графства складають вбивці та їх жертви, інші жителі - підозрювані і просто підозрілі особи. А розслідування злочинів - кращий спосіб познайомитися з історією, географією і культурним життям Мідсамера...

Серіал «Суто англійські вбивства» (1998) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам детективів.

Дивитися Суто англійські вбивства онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. П. Моторний
    #1 П. Моторний Рутульці 29 березня 2021 00:41
    Класний серіал з безглуздим (як тут часто буває) описом від геніального копірайтера. Не «Мідсамер», а Мідсомер, і це не місто, а вигадане графство, і його населення не складають вбивці з підозрюваними — це жарт, враховуючи співвідношення ймовірної кількості уявного населення до кількості вбивств, які сталися у тій вигаданій мальовничій місцевості за 20-ть з лишком років існування цього серіалу. Подейкують навіть, що жити у Мідсомері значно небезпечніше, аніж у найпохмуріших кримінальних районах Лондона. Нормальний варіант перекладу назви — «Вбивства у Мідсомері» або «Мідсомерські вбивства». «Суто англійські вбивства» придумали на росії, ми ж бо тут недолугі, а московити завжди знають, як краще. У Франції він називається «Інспектор Барнабі», саме тому одного Барнабі пізніше замінив інший — у цьому причина такого сюжетного ходу, який за інших обставин здавався б надуманим. Ідеальний серіал для непогожого суботнього вечора. Гумор, квітучі садки і майже всі актори, що їх виплекала родюча британська земля, у комплекті.
    +17
Авторизація