Пункт призначення 3
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.8
13 065
3
+1618

Опис Пункт призначення 3

Третій фільм із циклу шалено популярних молодіжних жахастиків про те, що смерть ніколи не відпускає тих, кому долею судилося померти. 

Фірмової родзинкою франшизи є початкова катастрофа, в яку неминуче потрапляють головні герої. Цього разу це – «американські гірки». За сюжетом, група школярів відправляється відпочивати у парк розваг. Але напередодні, старшокласниця Венді Крістенсен бачить страшне видіння, в якому вона та її друзі гинуть внаслідок аварії на атракціоні «американські гірки». Венді відмовляється від походу на цей атракціон, але її друзі гинуть, а на дівчину починає полювати сама Смерть...

Фільм «Пункт призначення 3» (2006) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам хоррорів.

Дивитися Пункт призначення 3 онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #2 Pakosti Троянці 23 листопада 2023 16:39
    Короче першу і третю частину знімав один і той самий режисер. Не дивуйтесь що тут один і той самий сюжет, деякі сцени просто ідентичні. Після прокату 3 частини популярності набула 2 частина, вона була оригінальною на фоні інших. Режисер 2 частини випустив 4 частину, яка була схожою на 2. Замість того щоб придумати оригінальний сюжет, вони клепали ці фільми для продажу квитків і людям стало скучно. Вже 5-6 частину знімали різні режисери, вони старались дати щось оригінальне, але вийшла х_йня, а 5 частина була взагалі схожа на першу. Через маніпуляції заради грошей і продажів, вся ця франшиза скотилася в п_зду.
    0
  2. чоловік
    #1 чоловік Рутульці 11 січня 2022 17:46
    Перші дві частини класні, це ж - таке собі. Цицьки в солярії потішили ).
    0
    1. Yuriy03
      #0 Yuriy03 Троянці 11 січня 2022 18:12
      Ну ця частина ше так собі, при тому шо тут знімається няшна Меррі Елізабет)
      3 і 4 це дно
      0
Авторизація