Аве, Цезар! / Хай живе Цезар!
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
7 797
0
+913

Опис Аве, Цезар! / Хай живе Цезар!

Симпатична історико-драматична комедія, що являє собою чудовий набір комічних і кіноманських сцен з життя Голлівуду 1950-х, який ще називають «Золотою ерою» кіно. 

В центрі сюжету – історія голлівудського менеджера-коммунікатора Едді Меннікса, який за великі гроші рятує продюсерів від купи проблем з акторами, що можуть зірвати графік зйомок та нанести шкоду кіностудіям. А проблем в Голлівуді чимало, адже за лаштунками голлівудської студії початку 1950-х відбувається багато такого, про що не варто знати глядачам. То «співаючий ковбой» Голбі Дойл не вписується в салонну драму, де від нього потрібно не скакати на коні, а вимовляти репліки зі складними словами. То зірка водних феєрій ДіАнна Моран завагітніла поза шлюбом, і тепер їй терміново треба вийти заміж. А ще, герой дорогої епопеї про Стародавній Рим і раннє християнство Берд Вітлок кудись зник, і, здається, мова йде про викрадення з метою викупу...

Фільм «Аве, Цезар!» або ж «Хай живе Цезар!» (2016) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам драматичних комедій про історію кіно.

Дивитися Аве, Цезар! / Хай живе Цезар! онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація