Темна зірка: світ Ганса Гігера
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7
4 435
2
+66

Опис Темна зірка: світ Ганса Гігера

Захоплюючий та пізнавальний документальний проект про всесвітньо відомого швейцарського художника-фантаста Ганса Рудольфа Ґігера, представника біопанку у науковій фантастиці, найбільш відомого своєю дизайнерською роботою для культового фантастичного екшну Рідлі Скотта «Чужий».

Проект розкриває не лише різні сторінки біографії видатного митця, а і розповідає про різні етами його творчості, демонструючи його відомі та маловідомі роботи. Впродовж фільму, режисерка Белінда Селлін спілкується з людьми, які вплинули на Гігера найбільше, серед них режисери, художники, друзі та члени родини...

Фільм «Темна зірка: світ Ганса Гігера» (2014) буде цікаво дивитись українською наживо усім, хто цікавиться сучасним мистецтвом.

Дивитися Темна зірка: світ Ганса Гігера онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Меланія
    #2 Гість Меланія Рутульці 9 вересня 2021 03:08
    Йой, як багато слямзено в масонських трактатах та сатанінських зображеннях. ..
    Фалос з двома зміями?? Жінка, що сидить на рогах у цапа???.. Нє, нічого не нагадує?
    Але, малювати він умів, і доповнювати власними ідеями існуюче, також. Варте пошани відверте усвідомлення власних темних подій, на кшталт, ЛСД, або провини за смерть коханої. Сподобалося трощення теорій того й@бнутого Фройда з його табула раса (до речі,почитайте, що ця йовройська потвора писала про слов'ян). Коли Мене привели до психолога в Донецьку опісля спроби самогубства (довели оккупанти), Я побачила на центральному місці на поличці книгу Фройда. Я з жахом повернуласа до цієї горечко-спеціаліскині і, зрозуміла, що Мені - РОШКІШНИЦЯ (це наше слово не здатне виступати в тій ролі, яку відвели цьому органу на Московії, тому краще сказати СРАКА).
    Фільм вартий уваги і дослідження. Всім тим, хто дивиться крізь бажання пожрати і поспати.. Малюйте, пишіть, навіть, коли всі не розуміють, коли немає навичків та освіти. Створюйте власний світ, бо Ви - не офісний працівник, продавець чи бізнесмен, - Ви цілий Всесвіт енергії.
    0
  2. БАНДЕРА
    #1 БАНДЕРА Троянці 21 лютого 2021 19:09
    Гігер був справнім генієм!
    +1
Авторизація