Охоронець
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.2
7 324
1
+2020

Опис Охоронець

Культовий історичний бойовик легендарного Акіри Куросави про самотнього самурая, що кидає виклик двом бандам безжальних вбивць. Його зброя – гострий меч та гострий розум. 

Події розгортаються в Японії середини ХІХ століття. У провінційне містечко заходить чужинець і в розмові з місцевим трунарем з'ясовує, що тут промишляють дві ворогуючі банди, які заважають простим чесним людям спокійно жити. Невдовзі чужинець на очах у двох банд показує наскільки він майстерно володіє мечем, вбиваючи за кілька секунд трьох суворих бандитів. Лідери двох банд відразу зрозуміли, що незнайомець може істотно змінити ситуацію на користь того угруповання, до лав якого він вступить. Та й чужинець тут же пропонує себе в якості охоронця одному з лідерів банд. А потім виявляє бажання найнятися вже до іншого авторитету. Хоча початкова мета прибульця дещо інша - він вирішив винищити обидві банди...

Фільм «Охоронець» (1961) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам творчості Акіри Куросави.

Дивитися Охоронець онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Олександр
    #1 Гість Олександр Рутульці 6 березня 2023 20:14
    Як то кажуть - "дурень - думкою багатіє"! Наглядно показано! Якби було менше лінивих дурнів, які хочуть на дурняк то всі б жили в мирі і процвітанні!)
    +1
Авторизація