Скубі-Ду!
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
123 607
4
+119135

Опис Скубі-Ду!

Симпатичне перезавантаження легендарної фрашизи про пригоди Скубі-Ду та його друзів, які займаються тим, що розплутують різноманітні містичні феномени. 

За сюжетом, група підлітків з корпорації «Таємниця» бореться зі світовою несправедливістю. Одного разу, забравшись вночі в чужий будинок вони зіткнулися з кровожерливою примарою. Місія була виконана, а доблесні шукачі пригод несподівано для себе зуміли розкрити більш серйозний злочин. Пройшли роки, члени корпорації «Таємниця» виросли, не втративши при цьому духу авантюризму. Їх слава поширилася настільки, що один впливовий мільярдер запропонував їм спонсорувати майбутні операції. Умова була висунута лише одна: виключити з корпорації роззяву Шеггі та його нетямущого пса Скубі-Ду, які своїм нехлюйством були здатні зірвати будь-які відповідальні спецзавдання. Парочка невдах понуро вирушила у вільне плавання, але тут же вплуталася у небезпечну сутичку...

Мультфільм «Скубі-Ду!» (2020) буде цікаво дивитись українською онлайн як дітям, так і дорослим.

Дивитися Скубі-Ду! онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Дмитро
    #3 Гість Дмитро Рутульці 17 вересня 2022 22:43
    Непоганий мультфільм) Сюжет звичайний, в дяеких місцях слабенький, але все витягує ефектний і запам'ятавшийся з дитинства образ Скубі-Ду. Я переглянув майже всі фільми, мультфільми та мультсеріали з ним, навіть зробив NFT в IguVerse, тому можу запевнити що це ще одна гідна частина легендарної історії про Скубі-Ду)
    0
    1. Гість Макс
      #2 Гість Макс Рутульці 17 жовтня 2022 20:17
      Але тут музика не дуже, тай тут Велма та Фред якісь не такі як завжди
      0
  2. Critique
    #1 Critique Рутульці 19 липня 2022 21:56
    Сумбурне лайно
    -7
  3. Леська
    #0 Леська Рутульці 14 вересня 2021 13:51
    Усім рекомендую до перегляду. Мега-позитивний мульт. Особливо сподобається фанатам Скубі-Ду?
    +3
Авторизація