Справа Колліні
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
0
21 678
3
+3335

Опис Справа Колліні

Симпатичний детективний трилер з елементами юридичної драми про розмитість рамок законів і справедливості в сучасному світі. 

Головний герой - молодий адвокат-початківець Каспар Лайнел, який береться за вкрай заплутану справу про вбивство в якості захисника обвинуваченого. Підозрюваний – старий механік Фабріціо Колліні, якого звинувачують у вбивстві німецького бізнесмена. Колліні сам здається поліції, однак вважає за краще мовчати, від чого ситуація ускладнюється. Більш того, на посаду Каспара претендує більш досвідчений адвокат, а внучка потерпілого була шкільним коханням Лайнела. Каспар шукає зачіпку, аби зрозуміти як діяти, і випадок дарує йому чимало приводів для роздумів...

Фільм «Справа Колліні» (2019) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам детективних драм.

Дивитися Справа Колліні онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Nat
    #3 Гість Nat Рутульці 2 січня 2024 04:27
    Наскільки актуальний фільм у наш час! Історія циклічна. Хто зміг провести паралель із сучасністю добре зрозуміє які можуть бути наслідки після того, як закінчиться війна в Україні. Фільм піднімає питання справедливості, помсти і... людських хитрощів можновладців, які можуть вплинути на систему цінностей та пріоритетів нових поколінь. Рекомендую, 10 із 10 можливих!
    +1
  2. Гість Катерина
    #2 Гість Катерина Рутульці 14 жовтня 2023 18:42
    Глибокий зміст закладений у сюжет. Хороші актори. За зйомкою фільм схожий на американський (німецькі не дуже люблю). Раджу. Вартий часу.
    +1
  3. Гість Олександр
    #1 Гість Олександр Рутульці 11 квітня 2023 03:38
    Гарний фільм
    +1
Авторизація