Тесла
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5
13 518
3
+1036

Опис Тесла

Оригінальна та пізнавальна біографічна драма про легендарного вченого та винахідника Ніколо Теслу.


За сюжетом, Нікола Тесла - блискучий вчений, який емігрував до Америки з бідної Східної Європи та працює на заводі видатного винахідника Томаса Едісона, який, щоправда, не дуже цінує талановитого інженера. І, що найприкріше, Едісон повністю заперечує важливість відкриття змінного струму, можливості якого так вражають Теслу. У підсумку вчений звільняється і відправляється у вільне плавання - яке, зрозуміло, буде зовсім не простим...


Фільм «Тесла» (2020) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам біографічних драм.

Дивитися Тесла онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Сергій Кузьменко
    #3 Сергій Кузьменко Рутульці 29 квітня 2023 13:21
    Напівдокументальний напівхудожній фільм. Зроблений непогано. Відповідає історичній правді. Одне незрозуміли його творці: Той Тесла, якого вони тут показали, по характеру, емоціям, поведінці, приземлений, тупуватий, з мутними, згаслими очима, зовсім не Той Тесла, який існував насправді: яскравий, живий, екстравагантний, з пронизливим палючим поглядом , впевнений у своїй правоті великий вчений і людина, яка набагато перегнала свій час.
    0
  2. awbu67
    #2 awbu67 Троянці 13 грудня 2020 13:47
    Історія життя геніального вченого зовсім непристосованого до життя. Вибачте за спойлер,але Едісон зі смартфоном зробили мій день)
    +4
  3. В одне Рило
    #1 В одне Рило Троянці 16 вересня 2020 21:29
    Хороше кіно
    +2
Авторизація