Третій день
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
6 633
1
+1020

Опис Третій день

Відмінний детективний трилер з елементами містичної драми із непередбачуваними поворотами сюжету та неперевершеним Джудом Лоу у головній ролі.

За сюжетом, Сем, у якого виникли серйозні проблеми з бізнесом, рятує в лісі дівчинку-підлітка Епонім, що намагалася вкоротити собі віку. Він вирішує відвезти її додому. Дівчина живе на острові Осея, шлях до якого затоплює під час припливу і Сем змушений зупинитись в дивному поселенні. Жителі тут досить доброзичливі, але вони практикують моторошні ритуали та й в цілому поводяться незвично...

Серіал «Третій день» (2020) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам містичних детективних  трилерів.

Дивитися Третій день онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. OmegaUKR
    #1 OmegaUKR Троянці 28 січня 2021 19:52
    Після перегляду серіалу враження залишилися неоднозначними. З одного боку, так дійсно сюжет не передбачуваний, я б навіть сказав інтригуючий. Акторський склад хороший. Тупих діалогів не спостерігав. Але у фіналі склалося враження, що чогось не вистачило. Може я досить вибагливий - хтозна? Загалом сюжет захоплює з першої серії і виникає бажання зрозуміти, що то в біса взагалі відбувається)). Окремо хочу відзначити операторську роботу. Вона реально на високому рівні. Відзнято дуже красиво. Тому дивитися серіал чи ні, вирішувати звичайно вам. Мені серіал сподобався. Оцінка від мене 7,5/10 .
    +2
Авторизація