Американський огірочок
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
85 413
4
+2452

Опис Американський огірочок

Іскрометна  сатирична комедія про те, як комік Сет Роген з минулого намагається запустити стартап в Нью- Йорку XXI століття, доки Сет Роген з сьогодення йому всіляко заважає.

За сюжетом, жид-землекоп Гершель Грінбаум живе в східноєвропейському містечку Слупську разом з коханою дівчиною Сарою. Вони мріють хоч раз в житті спробувати газовану воду і, можливо, навіть мати власне місце на кладовищі. Але для цього треба заробити купу грошей, а шансів на  це  небагато - та ще й рідне село раптом жорстоко знищують козаки. У пошуках кращого життя подружжя Грінбаумов відправляється в Америку, де Гершель абияк влаштовується ганяти щурів на огірковому заводі. В ході однієї особливо запеклої сутички з гризунами він падає в чан з розсолом і залишається там лежати на 100 років, доки випадкові діти не розкривають герметичну кришку. Тепер він змушений пристосуватися до реалій XXI століття і знайти спільну мову з єдиним родичем - невдахою-програмістом Беном Грінбаумом...

Фільм «Американський огірочок» (2020) буде цікаво дивитись мовою оригіналу з українськими субтитрами  усім шанувальникам соромітських комедій.

Дивитися Американський огірочок онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Shigvi
    #4 Shigvi Троянці 19 серпня 2023 23:28
    Які мля казакі?! Тупорилі сценаристи! Москрвскі бандити рабочіє і крестьянє. Козаки то Україна у своїх кордонах! Та нарешті скоро вже докумекаїте блуєвропа що таке Укри💪🇺🇦!
    +3
  2. ruly77
    #3 ruly77 Троянці 10 серпня 2023 20:14
    Цікава ідея, а от реалізація, нажаль ніяка :( Розчарований....
    0
  3. Artemiuszorzel
    #2 Artemiuszorzel Троянці 7 серпня 2023 13:11
    Хороший фільм, легкий, але водночас має сенс і показує устрій нинішнього суспільства.
    +1
  4. Гість Tanya
    #1 Гість Tanya Рутульці 12 лютого 2022 23:27
    гарний фільм. цікаво і приємно дивитись, а тим хто вивчає мову ще і корисно, бо фільм на англ.
    +3
Авторизація