Утопія
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
7 018
3
+812

Опис Утопія

Відмінний американський рімейк культового однойменного британського конспірологічного трилеру про загадковий графічний роман, написаний геніальним вченим-шизофреніком, який розшукує могутня таємна організація.

За сюжетом, чотирьом гікам-фанатам коміксів до рук потрапляє сиквел міфічних «Експериментів утопії» - графічного роману, в якому описано все, що станеться з людством в недалекому майбутньому. Невдовзі купка ботанів змушена зіштовхнутись із смертельною небезпекою, адже за ними починає справжнє полювання підпільна організація під назвою «Мережа», яка за всяку ціну хоче заволодіти пророчим шедевром...

Серіал «Утопія» (2020) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам драйвових та цікавих пригодницьких трилерів.

Дивитися Утопія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Precil-Kurok
    #3 Precil-Kurok Троянці 15 квітня 2021 09:57
    З першої серії фуфло!!! А тим більше про кінець світу!!! Кінець світу буде аж не менш ніж через 4 міліарди років!!! Якщо самі люди не згублять Землю до цього!!! Справа у тому, що, Всесвіт розширюється!!! Наше світило збільшується з кожним роком!!! Збільшиться до таких розмірів, що спалить всю нашу сонячну систему!!! А потім вибухне, і настане темрява, як і за межами нашого Всесвіту!!! Всесвіт почався з великого вибуху, великим вибухом і скінчиться!!! А дивитись якісь дебільні вигадки, оце і є утопія!!! Але одне можу сказати своєю приказкою!!! На смак чи колір, життя не пізнаєш!!!
    -5
  2. П. Моторний
    #2 П. Моторний Рутульці 18 березня 2021 19:44
    Рейтинг IMDb — 6,7. 8,4 — це оригінальна британська версія.
    +1
  3. Volodymyr
    #1 Volodymyr Троянці 16 лютого 2021 12:16
    Чомусь ЖНЕЦЬ тут звучить як ЖНИВЕЦЬ . Люди які озвучували серіал що не знають української мови? Жнець, женці , жнива - це ж так просто . Який ЖНИВЕЦЬ ? Що це за слово ?
    +1
Авторизація