#Живий
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
17 455
3
+2224

Опис #Живий

Симпатичний південнокорейський зомбі-екшн про боротьбу за виживання в місті охопленому пандемією смертельного вірусу, що перетворює людей на зомбі. 

За сюжетом, юний Джун Ву спокійно собі жив з батьками та сестрою, розважаючись цілими днями та граючи в комп’ютерні ігри. Швидке розповсюдження невідомої інфекції призводить до того, що ціле місто опиняється некерованому хаосі, а населення стрімко перетворюється на зомбі. Поки його сім'ї немає, новини повідомляють, що загадкова швидко розповсюджувана хвороба змушує своїх жертв нападати та їсти неінфікованих людей, а уряд втратив контроль. З балкона Ву бачить, як його сусіди тікають або нападають один на одного. Хлопець опиняється у повній ізоляції, сам на сам із долею...

Фільм «#Живий» (2020) буде цікаво дивитись мовою оригіналу з українськими субтитрами усім шанувальникам якісного південнокорейського кіно.

Дивитися #Живий онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #3 Oleh Klovan Троянці 3 грудня 2022 19:50
    Сюжет нам не намагається розповісти причин, а відразу переходить до дії. Враховуючи те, що наші головні герої не медики, науковці, військові чи будь-хто з тих, хто буде думати над вирішенням надзвичайної ситуації, це й непотрібно. Відразу говорю, що не слід очікувати занадто багато. Тут не буде надзвичайних мега планів з порятунку всіх кого тільки можна, та подорожей по місту в пошуках дробовиків і кулеметів. Це локальна історія з мінімальним простором та мінімальною кількістю персонажів. Воно й логічно, куди можна піти побачивши таке за вікном, кожен би сидів вдома доти, доки це було б можливо.

    Хлопець проходить стадії не розуміння, прийняття, невизначеності, відчаю. Весь цей час він хотів вижити, але останнє голосове повідомлення, яке він отримав убило в ньому це бажання. І тут на арену в самий потрібний момент виходить те, що мотивує людину жити. Виявляється інколи поштовхом жити є не скільки власне життя, як життя іншої людини, усвідомлення того, що ти не один, у результаті чого повертається надія та спроба продовжити рух далі.

    Попри не великий хронометраж фільму я звик до головних персонажів. Напруга та тривожність входять у комплект, навіть сльозу встиг пустити.

    Фільм не є революційним, але для мене він цікавий через свою приземленість в тому, що він має не великий простір дії та зосереджений на двох людях, які не знають, що робити далі. Як на мене, такі проєкти є складними та простими. Простота в кількості декорацій, які зведені до мінімуму, а складність, щоб змусити глядача спостерігати за цим.

    В першій половинні картини
    екшену не те щоб багато, але в другій половині фільму його буде більше. Взагалі в таких жанрах я не приділяю уваги доречності тієї чи іншої сцени, бо зайнятий хвилюючись за героїв, боячись цих бігучих зомбаків, всього, що гарчить, смердить, плюється та кусається. З цим тут проблем немає грим та графіка дуже якісні. Бюджету фільму мізерний і це круто, що демонструє, як можна створювати можливо не блокбастери, але достойні, цікаві картини за 5 грн за мірками світового кінематографа.

    Центральною ідеєю є віра в те, що якими б поганими не ставали речі навколо нас, наше життя має цінність. Незалежно від того, що відбувається, через що проходимо, наше життя завжди варте того, щоб продовжувати боротися за нього, і ніколи не здаватися. Якщо біля вас є хтось поруч в схожій ситуації, то допоможіть підвестись та продовжуйте цей рух разом, але й обачливими не завадить бути.
    +2
  2. yukis
    #2 yukis Троянці 5 жовтня 2022 23:35
    На початку не очікувала, що буде страшно, та все ж було... Мрію про таке ж везіння, як у головного героя. Щодо зомбі... відіграно добре, але графіка... та вона однаково не змусила лякатися менше.
    +3
  3. Pablo_Daimond_228
    #1 Pablo_Daimond_228 Рутульці 13 вересня 2022 17:11
    А коли буде переклад українською?
    +3
Авторизація