Правило Комі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
8 041
10
+1422

Опис Правило Комі

Захоплююча політична драма знята за біографічним бестселером «Вища лояльність: Правда, брехня і лідерство» колишнього директора ФБР Джеймса Комі.  

В центрі сюжету – історія протистояння консервативного американського deep state із першим позасистемним американським президентом. Як відомо, колишній директор ФБР Джеймс Комі публічно заявляв, що президент США Дональд Трамп непридатний для керівництва країною в першу чергу з точки зору моралі.

Серіал розповість про пербіг конфлікту Джеймса Комі з Дональдом Трампом, коли той доручив директору ФБР розслідувати справу про електронну пошту Гілларі Клінтон, яка використовувала особисту адресу в службових цілях...

Серіал «Правило Комі» (2020) буде цікаво дивитись українською оналйн усім шанувальникам історичних політичних драм.

Дивитися Правило Комі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 10:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. OmegaUKR
    #2 OmegaUKR Троянці 11 січня 2021 16:11
    Переглянув повністю міні серіал. І ось що я можу сказати.
    Кіно відзняте за біографічною книгою написаною колишнім директором ФБР Джеймсом Брайаном Комі, під назвою "Вища лояльність: Правда, брехня і лідерство".
    Це кіно цікаве не тільки скандалами, пов'язаними з вже колишнім президентом та республіканцями, розслідуванням ФБР "поштової справи" Гілларі чи перед яким тяжким вибором постав директор ФБР. У фільмі добре висвітлено як працює принцип стримувань і противаг, політична система США, політичні інститути та їх взаємодія між собою. А також, застосовані настільки правильні посили та принципи, яких так не вистачає нашому президентові та політикам.
    "Джастіне, якщо ти почнеш сумніватися, вийди і подивися на будинки на Пенсильванія-авеню. Вони були збудовані давно і ще дуже довго простоять. Бо вони є втіленням вічних цінностей: інституціоналізму, верховенства права. Хто б не був при владі." - колишня заступниця генерального прокурора США Саллі Єйтс у стрічці "Правило Комі", 2020 р.
    +2
  2. OmegaUKR
    #1 OmegaUKR Троянці 7 січня 2021 12:10
    Актуально з огляду останніх подій ;)
    +3
    1. Ната
      #0 Ната Рутульці 8 січня 2021 17:40
      Маніпулявно,я б сказала) Ми ,навіть, уявлення не маємо, що відбувається в політичному закуліссі. Ми знаємо те, що нам дозволяють знати або те,що нам дають. Правда чи не правда - покаже час. Я б не довіряла фільмам, як і новинам.
      -3
      1. OmegaUKR
        #-1 OmegaUKR Троянці 11 січня 2021 16:28
        Пані, у Вас доволі дивна логіка. З вашого допису, я можу зробити висновок проте, що взагалі політикою краще не цікавитися. Оскільки, хто ж ми такі, прості люди? Та і хто взагалі знає, що там за секретними дверима чи бодай "політичним закуліссям" відбувається? Щось мені одразу спав на думку Джордж Орвелл "1984"...
        Є давнє латинське прислів'я: "Qui quaerit, inveniet, pulsanti aperietur". По-друге, у XXI ст. дуже важко приховати щось. Тож шукайте, читайте, дивіться та порівнюйте. Розвивайте критичне мислення. Інакше, так і будете в подальшому обмануті, як "зе" розвів як лохів українців.
        +4
        1. Ната
          #-2 Ната Рутульці 19 січня 2021 21:30
          Чому такі хибні висновки.Якби я не цікавилася,ви не побачили б мого коментаря під цим відео.Дивна логіка - вважати за правду художній фільм або книгу,написану особою,яка в будь-який спосіб намагається відбілити своє ім"я в очах розлюченого суспільства.І дуже зручно звинувачувати у всіх бідах того,на кого вилилося відро лайна і стадо готове його розірвати на шмаття. Пригадаймо ,хоча б ,історію з Г.Вайнштейном- типовий цап відбувайло і всі,як то зараз кажуть... хайпанули,отримали свою секунду слави розповідаючи брудні історії,а що правда,що ні,то вже нікого не цікавило. Є ще одна дуже мудра приказка(я не такий продвинутий юзер,як ви ,тому не буду копіювати з гугла латину,я напишу просто українською) "Лише дурень іде за натовпом". Відкрию вам вселенську таємницю - поки ви не матимете величезної ваги в суспільстві (під цим розуміти владу і зв"язки) то,хоч пупа собі порвіть, ви знатимете лиш те,що вам покажуть не важливо,під яким соусом : викриття,розсекречення,сенсація,заява,журналістське розслідування і так далі. ПС.Не треба використовувати в одному реченні обвинувачення опонента в дурості,латину і зе. це знівельовує серйозність вашого аргументу.Як то кажуть :"що занадто,то не здраво".
          -1
          1. OmegaUKR
            #-3 OmegaUKR Троянці 24 січня 2021 21:29
            Я щось зрозуміти не можу, ви дівчина чи хлоп? По-друге, я пишу і використовую ті слова, які вважаю за потрібне.
            Мій попередній допис був логічною відповіддю вам. Це зрозуміло, що всі політики маніпулюють! Але Джеймс Комі, між іншим, якраз не займав політичну посаду. Я не бачу нічого поганого в тому, що він написав свою книгу та зайвий раз показав істинне лице Трампа. До цієї книги та до міні серіалу можна відноситися по різному. У всіх є власні політичні погляди. У своїх попередніх дописах, я якраз хотів утриматися від політичних оцінок. Навпаки, акцентувати вашу увагу на тому, як влаштована політична система США. Як важливо проводити аналогії та порівняння з Україною. Щоби потім, вже нам не повторювати помилок та не обирати собі президента блазня.
            А ви, вже вкотре маніпулюєте... Для мене "вселенську таємницю" ви не відкрили. Оскільки такі "хохли" як ви, так і вважають, що нам показують тільки те, що потрібно, суцільна курво конспірологія та теорія змов. Це бляха точно якийсь Орвелл "1984".
            +2
            1. Ната
              #-4 Ната Рутульці 5 лютого 2021 21:12
              Ти звичайний маленький гімнюк,який вважає себе дорослим і мудрим дядьком.Ти не приводиш жодного розумного аргументу, натомість, використовуєш маніпулятивні та популістичні техніки, переходиш на особистості і ображаєш опонента.Ти нічого не знаєш про систему влади в США, бо інакше,ти б не порівнював її з Українською. У всьому світі доля країн вирішується за зачиненими дверима маленькою купкою людей, іноді,навіть, не в тій країні,до якої відноситься те чи інше рішення.Це не конспірологія чи теорія змов,так повелося в світі.Генерал не радиться з солдатами,вн ставить їх перед фактом. Такі,як ти відносяться до робочих комах,які виправдовують своє жалюгідне існування тим,що вони щось можуть і щось від них залежить.Якщо ти дійсно так вважаєш,то мені тебе шкода. Ідеологія,цінності, верховенство закону,справедливість...пффффф. Казочка для розумовообмежених і наівних. Гроші,влада і зв"язки - ось,що управляє цим світом. А ти іди,читай свої книжечки про чесність, обманюй себе далі.Впринципі,на це вони і розраховані)
              -4
            2. OmegaUKR
              #-5 OmegaUKR Троянці 5 лютого 2021 23:39
              А ви, Наточко, цим дописом показали яка ви розумниця? Для відповіді на мій коментар знадобилося аж цілих 12 днів. Довго думали?
              Аргументи я навів. Якщо ви їх не бачите, то це вже ваші проблеми. З приводу того, що я ніби-то не знаю як влаштована політична система в США. А звідки ви знаєте, що я знаю, а чого не знаю? Ви дійсно вважаєте, що проводити аналогії політики в США та України не можна? Я якраз хотів зосередив увагу тих хто збирається переглянути цей міні серіал на те, як працює система "стримувань та противаг". Навіть просто взяти та абстрагуватися від політичних вподобань. Що в цьому поганого?
              Я на ти не переходив. І таким як ви це не дозволю. Я вам кажу про цінності, а ви мені про решалово, бабло, братву. Частково, ви маєте рацію. Але бабло в житті вирішує не все. Своїм останнім коментарем ви яскраво продемонстрували якої ви "ціни".
              0
            3. Ната
              #-6 Ната Рутульці 23 лютого 2021 21:16
              мрійник і ідеаліст,Робін Гуд душ наших. Як легко,мубуть,жити таким ,як ти. Заздрю щиро твоїй наївності.
              0
            4. Тата
              #-7 Тата Рутульці 2 травня 2022 10:49
              яке ти дурне
              +1
Авторизація